اطلاعاتی در مورد چای ترش

به قدری خواص شگفت انگیز چای ترش بین مردم دست به دست و یا در در انواع کتاب ها و سایر مرجع ها نوشته و خوانده شده است که کمتر کسی هست اطلاعاتی هرچند مختصر را درباره فواید چای ترش نداشته باشد در این مقاله توپ تاپ نیز به همین موضوع پرداخته ایم که چرا همیشه و همیشه خوردن چای ترش توصیه شده است و چرا هر وقت حرف از چای ترش به میان آمده است به یاد لاغری رژیم و ...افتاده ایم بدون شک خانم هایی که مدت هاست مصرف چای ترش را جایگزین چای معمولی و چای سبز کرده اند بهتر میتوانند از معجزات آن برای لاغری آرامش و ...صحبت کنند

 

toptoop.irدرباره چای ترش

 

چای تُرش یا چای روزل یا چای قرمز از کاسبرگ گیاه چای ترش تهیه می‌شود و در بسیاری از مناطق دنیا بصورت نوشیدنی گرم و یا سرد مصرف دارد. در آمریکای لاتین و بخصوص در جامائیکا مصرف آن متداول است و بنام گل جامائیکایا Sorrel، و شمال آفریقا بنام چای سودانی و در مصر بنام کرکده Karkade مشهور است. مزه آن ترش است و معمولاً با شکر نوشیده می‌شود. گل جامائیکا (Roselle) گیاهی است یک ساله بوته‌هائی به ارتفاع ۲–۳ متر برگهای ۳–۵ وجهی سبز مایل به زرد گلهای زرد با کاسبرگ‌های سبز که بعد از رسیدن میوه، کاسبرگ‌ها برنگ قرمز در می‌آید. در بعضی کشورها از الیاف ساقه‌های آن در تهیه وسائل استفاده می‌شود.این گیاه بصورت گونه مهاجر وارد ایران و در منطقه گلمورتی(دلگان)استان سیستان و بلوچستان برای اولین بار کشت شد.نام دیگر آن ؛چای مکی است زیرا بصورت گسترده ای در شبه جزیره عربستان کشت و مورد استفاده است.در اکثر نقاط آفریقا و آسیا مصرف دارد، در جامائیکا متداول است و هم بعنوان چای و هم بصورت نوشابه سرد فروخته می‌شود. در کشور پاناما بنام saril که از کلمه Sorrel جامائیکایی گرفته شده بصورت نوشابه با و یا بدون اضافه کردن الکل در ایام کریسمس و عید نو چینی‌ها مصرف دارد. در ایالات متحده آمریکا نیز بصورت چای مصرف می‌شود و از طریق اهالی مکزیک آورده شده و بخصوص در کالیفرنیا فراوان استدر کلیه کشورهای شمال آفریقا بصورت روزانه و در چایخانه‌های کنار خیابان و یا سیار عرضه می‌گردد.

در اکثر کشورهای آسیائی مثل چین تایلند هند مالزی و خاورمیانه چای ترش مصرف دارد.ترشی آن بخاطر وجود اسید سیتریک و ویتامین C می‌باشد ونیز دارای آنتی اکسیدان‌های ضد چربی خون است. عقیده بر اینست که وجود مقادیر زیاد آنتوسیانین Anthocyanins در کاسبرگ‌های گیاه نقش مهمی در کاهش فشارخون و خواص ضد سرطانی آن دارد. تحقیقات زیادی در ارتباط با مؤثر بودن آن در کاهش فشارخون محیطی و ادرار آوری آن انجام شده است
بعضی از بررسی‌های علمی نیز در ایران انجام شده و مؤثر بودن آن در کاهش فشارخون بیماران دیابتی را نشان داده‌است. از طرف دیگر در بعضی از مقاله‌های علمی این خاصیت چای زیر سؤال می‌باشد

عکس و قسمتی از متن :توپ تاپ

منبع اصلی:ویکی پیدیا

هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...