شوهرم زیاد دروغ میگه چکار کنم؟
عمده سوالات خانم های جوانتر در انجمن های قبلی توپ تاپ:همسرم زیاد دروغ میگه چکار کنم؟بعد از ازدواجون متوجه شده ام که شریک زندگی ام بهم دروغ میگه باید چکار کنم؟چطوری میتونم مانع دروغ گفتن شوهرم باشم؟این سوالاتی بود که شما در زمینه صداقت در زندگی زنانشویی قبلا در این وب سایت داشتید که بر آن شدیم تا با استفاده از منابع معتبر متنی را جامع و کامل با همین موضوع یعنی دروغ گفتن شوهر برای شما عزیزان و کاربران محترم تهیه کنیم
بصورت فهرست وار در مطلب ذیل شاهد مهمترین دلایلی که باعث میشود همسرتان به شما دروغ بگوید و خدای ناکرده در زندگی مشترکتان آن طور که باید و شاید با شما صداقت داشته باشد و ندارد را آورده ایم
Ever feel that your spouse does not tell you all the truth? Bill Clinton of lying when he said "I did not have sex with that woman" to swear that they have no plans Brdpyt and Angelina Jolie movie Mr and Mrs Smith have non-head, many famous people in misrepresent the facts are known. In a public poll, 96 percent of Americans admitted that they lie to relatives. But Shayanzkr that 50 percent of people told lies by 5.3 percent.
در یک مطلب جالب چندین راه پیشنهاد شده که بهتون کمک میکنه بفهمید طرف مقابل دروغ میگه
۱. حواستان به تورم و خارش بینیاش باشد.
دکتر آلن هیرش عضو بنیاد درمان بویایی و چشایی شیکاگو میگوید، وقتی فردی دروغ میگوید، بافتهای خاصی در بینیاش متوم میشود. این تورم بینی که هیرش آن را علامت پینوکیو مینامد، باعث میشود سلولها هیستامین ترشح کنند که موجب خارش بینی میشود.
۲. به علامتهای فیزیکی انکاری توجه کنید.
به علامتهایی مثل گرفتن جلو دهان یا مالیدن چشمها یا پوشاندن آنها، همچنین گرفتن بینی یا گوشها یا دور کردن سر یا بدن هنگام گفتن یک جمله مهم میتواند از نشانههای دروغگویی باشد.
۳. مراقب قسمها باشید.
جملههایی مثل «به روح مادرم قسم» یا «خدا شاهده» یا امثال آن پرچمهای قرمز هشدار هستند.
۴. عبارات انکاری را تشخیص دهید.
عبارات انکاری مثل «به من اعتماد کن»، «صادقانه میگم»، «اگه بخوام راستش رو بگم» و … برای رد گم کردن هستند. یعنی او میخواهد دید شما را نسبت به حرفش تغییر دهد و وقتی کسی این عبارتها را پشت سر هم تکرار میکند، میتواند نشانه دروغگویی او باشد.
وقتی که فهمیدم شوهرم دروغ گفته چکار باید بکنم
۱. حرف را عوض کنید.
هاستون میگوید، «اول از همه کاری کنید که متوجه شوند دروغشان اثر نکرده است. مثلاً بگویید، ببین عزیزم گوش کن، باید اینو بهت بگم. من با اون حرفی که درمورد صورتحساب کارتاعتباریت زدی یکم مشکل دارم.» البته این کار را بسیار ملایم و محافظهکارانه انجام دهید تا فرد خونسردیاش را از دست ندهد.
۲. حرف زدنش را قطع کنید.
رفتارشناسها میگویند هربار که دروغی را به زبان میآورید، بیشتر اسیر آن میشوید. به همین دلیل قدم دوم این است که شروع به حرف زدن کنید و دلایلی به آنها بدهید که باعث شود واقعیت داستان را به شما بگویند.
۳. حالت دفاعیاش را کم کنید.
مشکل را توجیه عقلانی کنید یا بیاهمیت جلوهاش دهید تا خطرات گفتن حقیقت در نظر او کمتر شود. مثلاً بگویید، «ببین گوش کن، همه با صورتحسابهای کارت اعتباریشان مشکل دارند.» میتوانیم موضوع را به خودتان برگردانید تا فردی که دروغ گفته است تصور کند که هنوز متوجه دروغش نشدهاید.
۴. آیا سوالی جسورانه در ذهنتان سراغ دارید؟بپرسید
وقتی حالت دفاعی او را کم کردیم، وقت آن است که یک سوال جسورانه مثل «واقعاً با کارت اعتباری چکار کردی؟» بپرسیم.
از شنیدن «سگ تکالیفم رو خورد» گرفته تا «اصلاً نمیدونم اینهمه کفش جدید از کجا اومده»، ما به گفتن دروغهای مصلحتی کوچک عادت کردهایم. دروغگویی بعنوان راهی برای جلوگیری از عواقب بد بین همه گروههای سنی رایج شده است. الان دیگر بهترین راه برای محافظت از خودمان درمقابل آنهایی که احساس میکنند نیاز به دروغگویی دارند را یاد گرفتهایم، اینکه با آن فریب روبهرو شویم و با رویکردی باز و صادقانه با آن برخورد کنیم.
این موقعیتی عالی برای نشان دادن معایب فریب و دروغگویی به فرزندانمان است، اینکه گفتن یک دروغ معمولاً باعث میشود دروغهای دیگری هم پشت سر آن گفته شود. اضطراب کوتاهمدت گفتن حقیقت همیشه بهتر از اضطراب طولانیمدت پنهان کردن آن است.
درمورد بزرگسالها هم همینطور است. وقتی دروغ طرفمقابلتان فاش میشود، دیگر وقتش است که به او بگویید که درصورتی میتوانید با او صادق باشید که او هم همین رفتار را با شما داشته باشد. اگر نتوانند با شما صادق باشند، آن رابطه تمامشده است.
و اگر همچنان بین افرادی هستید که تصور میکنند دروغ گفتن هیچ اشکالی ندارد، زمانش رسیده که این تکنیکها را وارد ماجرا کنید.
منبع:beytoote.com
X