چکار کنم فرزندم همیشه راست بگوید؟

toptoop.irچکار کنم فرزندم همیشه راست بگوید؟

بدون شک گهگاهی این سوال برای والدین پیش امد میکند:چکار کنم فرزندم همیشه راست بگوید؟ هیچ پدر مادری از دروغ گفتن فرزندان خود راضی نیستند شاید با خیال راحت خودشان و سایر اعضای خانواده در طی روز دروغ بگویند ولی به محض اینکه متوجه میشوند که فرزند ان ها کوچکترین دروغی گفته است فوری به خشم امده و حتی در بیشتر موارد کودک خود را تنبیه میکنند و یا حداقل کاری که میکنند این است که فرزندشان را دعوا میکنند و میگویند بار اخرت باشد که دروغ گفتی چون دروغ گفتن کار خوبی نیست براستی چه چیزی باعث شده تا این مورد نزد والدین انقدر با همیت جلوه پیدا کند که از دروغ گویی فرزندانشان به خشم می ایند ؟پس نتیجه میگیریم عاقبت دروغگویی در سنین پایین یعنی همان کودکی میتواند اعمال زشت و رفتار ناپسند در دوران بزرگسالی را داشته باشد حوصله شما یقینا از شنیدن این صحبت ها سر خواهد رفت و حتما به دنبال این مهم هستید:چکار کنم تا کودکم هیچوقت دروغ نگوید و چگونه میتونم فرزندی صادق و صالح را پرورش دهم من باید چه رفتاری پیش بچه هایم داشته باشم تا ان هام به طبع من راستگو و درست کردار به بار بیایند پس اگر برای شما این موضوع ارزشمند است به چندین روش طلایی در این پست از توپ تاپ توجه کنید

toptoop.irچکار کنم فرزندم راستگو باشه

اگر می خواهید فرزند صادق و راستگویی داشته باشید این توصیه ها را عملی کنید:
1 .
قبل از هر چیز در شیوه‌های تربیتی تان تغییر ایجاد کنید. وقتی فرزندتان کار اشتباهی انجام می دهد، او را تنبیه کنید اما بگویید به خاطر راستگویی اش، در مجازات او تخفیف قائل می‌شوید. به او یاد دهید که راستگویی در هر حال، بهتر از دروغگویی است، حتی اگر عواقبی در پی داشته باشد.

2. برای تنبیه حد و مرز و سطحی قائل شوید و به خاطر هر اشتباه ریز و درشتی، او را به سختی تنبیه نکنید. اگر وقتی پاکنش را گم می‌کند به اندازه وقتی که مثلا به خواهر کوچکترش آسیب می زند، او را دعوا کنید به او یاد داده اید که برای در امان ماندن از هر تنبیهی، دروغ بگوید. حتی برای مسائل کوچک و کم اهمیت.

3. رابطه ای دوستانه با فرزندتان داشته باشید و فضا را طوری پیش ببرید که او بتواند به راحتی درباره اشتباهاتش، خواسته ها یا افکارش با شما صحبت کند. از فرزندتان بازجویی نکنید و وقتی می خواهید با صداقت چیزی را با شما درمیان بگذارد، دوستانه درباره موضوع با او صحبت کنید. در این صورت، احتمال اینکه به دروغ و پنهان کاری متوسل شود کمتر است.

منبع:http://www.persianv.com

4. مسئولیت پذیری را به او یاد دهید. به او بگویید هر کدام از ما اشتباهاتی داریم اما به هر حال باید مسئولیت کاری را که کرده ایم بپذیریم و اگر لازم است، به خاطرش عذرخواهی کرده یا تنبیه شویم.

5. از سنین خیلی پایین با فرزندتان درباره ارزش صداقت صحبت کنید. به خاطر راستگویی هایش به او جایزه بدهید و بگویید چه عواقبی در انتظار افراد دروغگو است.

6. برای فرزندتان الگوی صداقت باشید. اگر خودتان صادق نباشید، نمی توانید انتظار داشته باشید که فرزندتان هم صداقت را یاد بگیرد. صداقت را باید در جزئی‌ترین مسائل زندگی هم رعایت کنید و حتی دروغ مصلحتی نگویید. فرزندتان باید یاد بگیرد که دروغگویی هیچ توجیهی ندارد و راستگویی ارزشی مطلق است که در همه حال باید رعایت شود.

7. گاهی دروغگویی کودک در قالب مبالغه و بزرگنمایی یک واقعیت است تا به این شیوه محبوبیت بیشتری پیدا کند. در این موارد، به هیچ عنوان به خیالپردازی های فرزندتان پر و بال ندهید و به او بگویید او را همین گونه که هست بیشتر دوست دارید تا اینکه بخواهد با دروغگویی تصویر بهتری از خودش نشان دهد.

هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...