اگه به غذای کودکم نمک اضافه کنم ضرر داره؟
در بخش سلامت و زیر شاخه تغذیه کودکان این موضوع را داریم:اگه به غذای کودکم نمک اضافه کنم ضرر داره؟ سوالی که بارها و بارها برای بسیاری از مادران پیش امد کرده است که در اکثر مواقع با شک و تردید در انتهای کار مقداری نمک به غذای کودک دلبندشان اضافه میکنند اگر من بشدت مراقب سلامتی کودک و یا نوزاد خود هستم باید در هر زمینه از لحاظ تغذیه با اطلاعاتی صحیح و کامل اقداری به کاری کنم و نباید بدون داشتن اطلاعات پزشکی و علمی راجب تغذیه کودک خودسرانه تصمیم بگیریم پس دراین مطلب از توپ تاپ به این مورد مهم پرداخته ایم بحث سوال و پاسخ هایی درباره افزودن نمک به غذای کودک
مقدار نمک مورد نیاز کودکان بسیار کم است (تا 12 ماهگی، کمتر از 1 گرم در روز) که این مقدار از طریق شیر مادر یا شیر خشک منتقل میشود. بدن انسان برای این که به درستی عمل کند به مقداری نمک احتیاج دارد. از آنجا که نمک در بدن تولید نمیشود، وجود مقدار کمی از آن در غذای روزانه ضروری است.
کلیه کودک نمیتواند مقدار زیاد نمک را بپذیرد، بنابراین مصرف زیاد آن به کلیه کودک آسیب میرساند. تحقیقات نشان میدهد که مصرف زیاد نمک در سن پایین برای کودکان موجب فشار خون بالا در بزرگسالی میشود، به خصوص در خانوادههایی که سابقه فشار خون دارند.
اگر فکر میکنید که غذا بدون نمک بیمزه میشود، به جای آن از گیاهان، ادویه جات و سیر استفاده کنید. فقط مراقب باشید که این مواد را برای بار اول به صورت جداگانه به کودک دهید و حداقل 4 روز صبر کنید تا اگر کودک به آن آلرژی داشت، آگاه شوید.جام نیوز
اگر از سبزیجات کنسرو شده برای کودکتان استفاده میکنید، برچسب آن را ببینید تا نمک به آن اضافه نشده باشد.
کودکان نوپا مقدار بیشتری نمک نسبت به نوزادان میتوانند مصرف کنند. اما به برچسبهای روی محصولات و مقدار نمک آنها توجه کنید.
از پنیرهایی که سدیم کمتری دارند به کودکتان دهید. به برچسب نانها نیز دقت کنید. شاید از این که بعضی نانها نمک زیادی دارند، تعجب کنید.
از فراوردههای گوشتی مانند همبرگر و پپرونی و دیگر موادی مانند سس آماده و لوبیای پخته شده خودداری کنید. میزان نمک موجود در این غذاها برای کودکان بسیار زیاد است.
منبع:http://www.beytoote.com/
I hate my life but at least this makes it beabrale.