متن کامل مذاکرات هسته ایران بیانیه ژنو

متن کامل مذاکره ژنو

متن کاکل مذاکره ژنو متن و عکس مذاکرات

متن کامل نتیجه مذاکرات هسته ای ایران

 

 

متن رسمی وزارت خارجه از توافق هسته‌ای ژنو

 

به گزارش گروه اعزامی مهر به لوزان ، محمد جواد ظریف در نشست خبری در دانشگاه پلی تکنیک لوزان در قرائت این بیانیه اعلام کرد : ما، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و نماینده عالی اتحادیه اروپا، همراه با وزرای خارجه ۳ کشور اروپایی به اضافه ۳ (چین، فرانسه، آلمان، فدراسیون روسیه، آمریکا، بریتانیا و ایالات متحده) از ششم تا سیزدهم فروردین ۱۳۹۴ در سوئیس دیدار نمودیم.

همانطور که در آذرماه ۱۳۹۲ توافق کرده بودیم، ما به این منظور در اینجا گرد هم آمدیم تا راه حل هایی به منظور دستیابی به حل و فصل جامعی که ماهیت صرفا صلح آمیز برنامه هسته ای ایران را تضمین نموده و کلیه تحریم ها را به صورت کامل لغو نماید، پیدا کنیم.

امروز ما یک گام تعیین کننده برداشتیم: ما به راه حل هایی در مورد مولفه های مهم برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) دست یافتیم. این امر مدیون عزم سیاسی، حسن نیت و تلاش جدی همه طرف ها بوده است. اجازه فرمائید از همه هیات های نمایندگی به خاطر تلاش های خستگی ناپذیرشان تقدیر نماییم.

تصمیم امروز ما که مبانی مورد توافق برای متن نهایی برجام را پایه ریزی می کند بسیار مهم است. اکنون می توانیم مجددا نگارش متن توافق نهایی و ضمایم آن را با بهره گرفتن از راه حل هایی که در این چند روز به آنها دست یافته ایم، شروع کنیم.

همچنان که ایران برنامه صلح آمیز هسته ای خود را دنبال می کند، سطح و ظرفیت غنی سازی و میزان ذخایر ایران برای دوره های زمانی مشخص، محدود خواهد شد و نطنز تنها مرکز غنی سازی ایران خواهد بود. تحقیق و توسعه غنی سازی در ایران بر روی ماشین های سانتریفیوژ بر اساس یک جدول زمانی و سطح توافق شده، انجام خواهد شد.

فوردو از یک سایت غنی سازی به یک مرکز هسته ای، فیزیک و فن آوری تبدیل خواهد گردید. در این مرکز همکاری بین المللی در حوزه های تحقیق و توسعه ی مورد توافق مورد تشویق قرار خواهد گرفت. مواد شکافت پذیر در فوردو نخواهد بود.

رآکتور تحقیقاتی پیشرفته آب سنگین در اراک با همکاری مشترک بین المللی بازطراحی و نوسازی خواهد شد به گونه ای که پلوتونیوم با قابلیت تسلیحاتی در آن تولید نگردد. بازفرآوری صورت نخواهد گرفت و سوخت مصرف شده صادر خواهد گردید. 

مجموعه تدابیری برای نظارت بر اجرای مفاد برجام شامل کد اصلاحی ۳.۱ و اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی مورد توافق واقع شده است. آژانس بین المللی انرژی اتمی از فن آوری های مدرن نظارتی استفاده خواهد کرد و از دسترسی های توافق شده بیشتری از جمله به منظور روشن کردن موضوعات گذشته و حال برخوردار خواهد شد.

ایران در همکاری های بین المللی در حوزه انرژی هسته ای صلح آمیز مشارکت خواهد نمود که می تواند شامل ساخت نیروگاه های هسته ای و رآکتورهای تحقیقاتی شود. یک حوزه مهم دیگر، همکاری در زمینه ایمنی و امنیت هسته ای می باشد.

اتحادیه اروپایی، اعمال تحریم های اقتصادی و مالی مرتبط با هسته ای خود را خاتمه خواهد داد و ایالات متحده نیز اجرای تحریم های مالی و اقتصادی ثانویه مرتبط با هسته ای را، همزمان با اجرای تعهدات عمده هسته ای ایران به نحوی که توسط آژانس بین المللی انرژی اتمی راستی آزمایی شود، متوقف خواهد کرد.

یک قطعنامه جدید شورای امنیت سازمان ملل متحد صادر خواهد شد که در آن برجام تائید شده، کلیه قطعنامه های قبلی مرتبط با موضوع هسته ای لغو خواهد گردید و برخی تدابیر محدودیت ساز مشخص، را برای یک دوره زمانی مورد توافق، لحاظ خواهد کرد.

ما در هفته ها و ماه های آینده، برای نگارش متن برجام شامل جزئیات فنی آن، در سطوح سیاسی و کارشناسی کار خواهیم کرد. ما خود را متعهد به تکمیل تلاش ها تا تاریخ ۱۱ تیرماه می دانیم. از دولت سوئیس به خاطر حمایت های سخاوتمندانه در میزبانی این مذاکرات تقدیر و تشکر می نمائیم. از خبرنگاران عزیز که در این مدت همراه ما بودند نیز سپاس گزاریم.

 

 

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، آیت‌الله کاظم صدیقی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه تهران ضمن تسلیت درگذشت خواهر مقام معظم رهبری، مادر رییس‌جمهور و همسر آیت‌الله جنتی با اشاره به مذاکرات هسته‌ای گفت: این مذاکرات در حال حاضر به مراحل حساس خود رسیده است و اوباما در بیانیه نوروزی خود خواست توپ را به زمین ایران بیاندازد که اگر مذاکرات به نتیجه نرسید برخی از تفکرات در ایران موجب آن شده است در حالی که این چنین نیست.

او ادامه داد: مقام معظم رهبری و ملت ایران بر این تاکید دارند که ما اهل مذاکره و منطق هستیم اما آن چه که همه ایرانیان موافق آن هستند این است که ما زیر بار زورگویی‌های آمریکا نخواهیم رفت.

امام جمعه موقت تهران هم‌چنین بیان کرد: خط قرمزهایی که قبلا بیان شده در خصوص مقابله با زورگویی و تحمیل خلاف عرف جهانی، اخلاق سیاسی و قوانینی است که این حق را به ما داده است و نکته جدیدی که رهبری مورد تاکید قرار دادند و نمازگزاران جمعه‌ که عصاره ملت نیز هستند بر آن تاکید دارند این است که مساله رفع تحریم‌ها نتیجه مذاکرات نیست بلکه متن مذاکره است و به محض این که توافق انجام شد بر طرف مقابل واجب است که همه تحریم‌ها را لغو کند و بدون لغو این تحریم‌ها ملت زیربار مذاکره نخواهد رفت.

صدیقی در ادامه با اشاره به حمله عربستان به یمن گفت:‌ ما امید داریم مردم مقاوم و بصیر یمن بتوانند این انقلابی را که انجام دادند به پایان برسانند چرا که آن‌ها می‌خواهند خودشان صاحب رای باشند و انتخاب کنند.

وی افزود: رییس‌جمهور وقت تعهداتی کرد اما عمل نکرد، فراری شد و استعفا کرد و ریاست جمهوری آن قانونی نیست و مردمی که می‌خواهند با تشکیل کمیته‌های مردمی قدرت را در دست بگیرند نشان دادند که بصیرت و تجربه لازم را دارند و خود می‌توانند کشور را اداره کنند اما اکنون ائتلافی مصنوعی با پشتوانه اسراییل و آمریکا تشکیل شده و مقابل این مردم ایستاده‌اند. ما شهادت شهدای یمن را تبریک و تسلیت می‌گوییم و اقدام تجاوزگرانه به یمن را محکوم می‌کنیم.

خطیب نماز جمعه این هفته تهران هم‌چنین با اشاره به 12 فروردین روز جمهوری اسلامی اظهار کرد: حادثه 12 فروردین یک پدیده نوظهور، مبارک، راهی نو و در رحمتی بود که امام (ره) به روی مردم ما باز کرد.

صدیقی ادامه داد:‌ در آن زمان بعضی گروهک‌ها و روشنفکرها موافق جمهوری اسلامی نبودند اما امام (ره) فرمودند که جمهوری اسلامی، نه یک کلمه کم و نه یک کلمه اضافه و مردم با حضور پای صندوق‌ها حماسه 12 فروردین را آفریدند.

به گزارش ایسنا، او هم‌چنین در خطبه‌های امروز نماز جمعه تهران با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در روز اول فروردین‌ماه در حرم امام رضا (ع) گفت:‌ شعار سال جاری همدلی و هم‌زبانی دولت و ملت قرار داده شد.

خطیب نماز جمعه تهران در ادامه بیان کرد:‌ مقام معظم رهبری انگشت بر جای بسیار حساسی گذاشته‌اند و آن این است که تا مردم اعتماد کامل به مجریان و قوای سه گانه نداشته باشند، دولت همچون دولت‌های کشورهای دیگر زمینه و تکیه گاهی در داخل مملکت نخواهد داشت و دولتی موفق است که از متن مردم باشد و وقتی هم که دولت شد از مردم جدا نشود به خصوص از مستضعفین و پابرهنه‌ها فاصله نگیرد و نسبت به گرانی‌ها و مشقت‌هایی که قشر ضعیف جامعه مبتلا هستند حساس باشد.

صدیقی خاطرنشان کرد: همراهی و همدردی دولت با مردم رمز موفقیت یک دولت است که در دل مردم جا داشته باشد و رمز موفقیت مردم هم این است که دولتی صادق، امین، کارآمد، واقع بین و در راس همه این‌ها متدین انتخاب کنند. اگر دولت، مجلس و قوه قضاییه قداست خود را از دست بدهد ناکارآمدی کامل خواهد داشت به همین دلیل در دوره‌ای که تسامح و تساهل بود، عفت مخدوش شد،‌ بدحجابی آمد و روی نماز و روزه و حجاب و حیاء تاکید نشد دیدیدیم که نتیجه بسیار بدی برای آن دولت داشت.

وی با بیان این که مردم را دین و اعتقاد نگه داشته است تصریح کرد: این مملکت در سنگر دیانت و در کشتی نجات اهل بیت عصمت و طهارت محفوظ است و دولت ما وقتی می‌تواند دولتی مردمی باشد که به دیانت مردم توجه کند و طبق فرموده مقام معظم رهبری ما اسلام حداقلی نمی‌خواهیم.

 

متن کامل مذاکره هسته ای

خطیب نماز جمعه این هفته تهران با تاکید بر نماز، دادن زکات، امر به معروف و نهی از منکر گفت:‌ در راس معروف‌ها تشکیل نظام اسلامی و حمایت و حفاظت از این نظام اسلامی است که با خون شهیدان آبیاری شده که این دستاورد مقدس را باید در راس معروف‌ها دید و در حفظ و حراست آن دولت و ملت باید دست در دست هم قرار دهند.

صدیقی هم‌چنین بزرگترین منکر را تضعیف نظام و ارتباط با دشمنان نظام و تقویت آن‌ها دانست و یادآور شد: رشد و شکوفایی اقتصاد، ‌ائتلای علمی، حفظ آبروی ملت و بالابردن سطح فرهنگ نیز معروف‌هایی هستند که دولت و ملت دست در دست هم باید این‌ها را کسب کنند.

به گزارش ایسنا،‌ آیت‌الله صدیقی هم‌چنین در خطبه نماز جمعه این هفته تهران همگان را به تقوای الهی دعوت کرد و گفت: ترک واجب و ترک مسوولیت‌های اجتماعی گناه است و گناه مانع جذب رحمت خداوند و عاقبت به خیری می‌شود.

وی ادامه داد: درمان گناه این است که استغفار دفعی و رفعی داشته باشیم. همان‌طور که پیامبر (ص) هیچ گاه گناهی نکرده بودند اما کثیر الاستغفار بودند چرا که استغفار مانع انجام گناه می‌شود.

خطیب موقت نماز جمعه تهران خاطرنشان کرد: اگر گناهی کردیم باید سریع پیشمان شویم و به خدا پناه ببریم. بیایید امسال را سال مراقبه قرار دهیم و سعی کنیم دلیل و واسطه خیر و خوبی باشیم و تقوای عملی و اخلاقی را نصب العین خود قرار دهیم و همیشه شاکر خداوند باشیم چراکه حمد انسان را از حیوان‌ها ممتاز می‌کند.

صدیقی هم‌چنین با اشاره به احادیث و روایاتی در خصوص منزلت و شأن حضرت فاطمه (س) و صبر و شکیبایی ایشان سخنانی ایراد کرد.

 

هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...