آموزش تهیه دسر تابستانی ژله فالوده بستنی تهیه بستنی

آموزش طرز تهیه آسان دسر تابستانی ژله فالوده بستنی

دسر تابستانی ژله فالوده بستنی

مواد لازم برای شش نفر

ژله آلوئه ورا: دو بسته

ژله توت فرنگی: یک بسته

فالوده شیرازی: ۵۰۰ گرم

بستنی سنتی: ۱۰۰ گرم

خامه: به میزان لازم

آموزش درست کردن ژله فالوده بستنی به عنوان دسر خنک و خوشمزه تابستانی

 

طرز تهیه

ژله های آلوئه ورا، را با دو لیوان آب جوش مخلوط کرده و هم میزنیم تا زلال شود، بعد در دمای محیط میگذاریم تا کاملا خنک گردد، سپس رشته های فالوده شیرازی را به ژله اضافه کرده و آن را در یخچال به مدت یک ساعت قرار میدهیم تا ببندد. ژله توت فرنگی را نیز با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و زمانی که داغ است، بستنی را به آن می افزاییم. مخلوط ژله توت فرنگی و بستنی را روی ژله آلوئه ورا بسته شده ریخته و مجددا به مدت یک ساعت آن را در یخچال قرار میدهیم تا بسته شود. بعد با خامه تزیین کرده و سرو میکنیم.

نکات

به جای ژله توت فرنگی، از هر ژله دیگری که مایلید میتوانید استفاده کنید.

نباید رشته های فالوده آب یا آبلیمو داشته باشند، چون در این صورت باعث خراب شدن ژله شده و ژله نمیبندد.

خانواده سبز

 

 

 

 

 

 

 

X

هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...