آموزش کامل وآسان تهیه ژله پرتقال و گلابی
طرز تهیه ژله پرتقال و گلابی
آشپزی - انواع دسر - طرز تهیه ژله پرتقال و گلابی
مواد لازم برای آشپزی آکا
برای آشپزی آکا ( برای 4 نفر )- ژلاتین 11 گرم
- آب 4 قاشق غذا خوری
- آب پرتقال 500 گرم
- گلابی پوست کنده و قطعه شده 2 عدد بزرگ .
طرز تهیه :
آب را با ژلاتین در یک ظرف کوچک بریزید و بهم بزنید . آن را در داخل ظرف دیگری که آبجوش دارد و در حال جوش است بگذارید و بهم بزنید تا حل شود . وقتی ژلاتین حل شد آنرا به آب پرتقال بیافزائید . تکه های گلابی را در ظرف پایرکس بچینید آب پرتقال را رویش بریزید و در یخچال بگذارید تا به صورت ژله درآید
ویرایش و تلخیص:آکاایران
از سایر بخش های آموزش انواع ژله ها دیدن بفرمایید
آموزش تصویری تهیه انواع ژله ها
به بخش آشپری مراجعه کنید