مطلب درباره تیک عصبی

 

مطلب درباره تیک عصبی

تیک های عصبی را در زندگی روزمره چقدر جدی میگیرید؟ آیا تا بحال به رفتار خود اندیشیده اید؟مطمعنید که شما دارای تیک عصبی نیستید؟چگونه و چطور میتوانم بفهمم که من تیک عصبی دارم؟آیا تیک های عصبی راه درمان هم دارند؟تیک های عصبی میتوانند خطرناک هم باشند؟مهمترین علائم و ویژگی های یک تیک عصبی کدام است؟مقاله درباره تیک عصبی.همه چیز راجب تیک های عصبی

این مقاله از توپ تاپ تا حدودی تمام پاسخ سوالات شما را در این زمینه و با موضوع تیک عصبی خواهد داد با ما همراه باشید

تیک‌های عصبی را جدی بگیرید و برای درمان آن اقدام کنید

 

یک متخصص بیماری‌های مغز و اعصاب گفت: تیک‌های عصبی را جدی بگیرید و هرچه سریع‌تر نسبت به درمان آن اقدام کنید.

دکتر آزادنیا اظهار کرد: تیک عصبی جزو اختلالات حرکتی است که ممکن است از نوع ساده یا پیچیده باشد.


وی تصریح کرد: تیک‌های حرکتی ساده شامل پلک زدن، بالا بردن ابرو، اخم کردن، تمیز کردن بینی، فشار دادن دندان‌ها، حرکت لگن و ... و تیک‌های حرکتی پیچیده نیز مانند تکان دادن سر، گردن، دست‌ها و انگشتان و چرخش تنه است.

این متخصص مغز و اعصاب افزود: علاوه بر تیک‌های حرکتی، تیک صدا نیز در افراد وجود دارد که به دو نوع ساده و پیچیده طبقه‌بندی می‌شود؛ تمیز کردن گلو، آه کشیدن، سرفه یا ایجاد صداهای کشیده در طول صحبت کردن از ویژگی افرادی است که تیک صدای ساده دارند. همچنین لکنت زبان، گفتن جملات نامفهوم و در مواردی ناسزا گفتن جزو ویژگی‌های تیک صدای پیچیده در بیماران است.

ویژگی‌های تیک عصبی

تیک عصبی در اطفال و بویژه پسران شایع‌تر است

 

وی تصریح کرد: حرکات ناشی از تیک غیرارادی است و یک احساس درونی در فرد منجر به ایجاد حرکات تیک می‌شود و شیوع آن نیز سنین خاصی را دربرنمی‌گیرد، اما در اطفال شایع‌تر است.

این متخصص بیماری‌های مغز و اعصاب افزود: از ویژگی‌های تیک این است که در خواب از بین می‌رود، در مواقعی که فرد حواسش به خودش نیست تشدید می‌شود، حرکات ناگهانی است، شروع و خاتمه دارد و موقت است.


آزادنیا با بیان اینکه علل ایجاد تیک عصبی مختلف است، اظهار کرد: بیماری‌های ارثی، عارضه برخی عفونت‌ها، عارضه برخی داروهای ضدتشنج و جنون، عارضه مسمومیت و سکته‌های مغزی و ضربه مغزی از علل ایجاد تیک عصبی در افراد است.

وی تصریح کرد: درمان تیک عصبی معمولا با توجه به علت ایجاد آن شروع می‌شود؛ به طوریکه بصورت درمان علامتی است و در برخی موارد نیز ممکن است به بیمار داروی اختصاصی بدهیم که در کل همه موارد بستگی به نوع و شرایط بیمار دارد.


این متخصص بیماری‌های مغز و اعصاب گفت: تیک عصبی در اطفال و بویژه پسران شایع‌تر است و در سنین دو تا 10 سالگی و با تیک‌های حرکتی ساده شروع می‌شود و پس از آن با تیک‌های صوتی ساده همراه است. با بزرگ شدن فرد شدت علامات بیشتر می‌شود و در سنین بلوغ به حداکثر خود می‌رسد و در بزرگسالی نیز افزایش می‌یابد.

وی در پایان توصیه کرد: افراد تیک‌های عصبی را جدی بگیرند، هرچه سریع‌تر نزد پزشک متخصص روند و تحت درمان قرار گیرند. همچنین با توجه به اینکه استرس علائم را تشدید می‌کند بیماران سعی کنند از هرگونه استرس و نگرانی به دور باشند.

منبع:بیتوته

 

هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...