شرایط اخذ وام ازدواج برای 8 بانک معتبر

toptoop.irشرایط اخذ وام ازدواج برای 8 بانک معتبر

با سلام شرایط وام ازدواج بانک های مسکن |تجارت|پارسیان|ملی|سپه|صادرات|بانک دی|آینده و سامان بترتیب دارای بیشترین اولویت از لحاظ ارائه خدمات و پرداخت ها بانکی هستند که اگر دقت داشته باشید شرایط در بانک های بالا تقریبا یکسان میباشد بجز مواردی مختصر خیلی از زوجین هنگام ثبت نام وام ازدواج به مدیر کافی نت و یا محلی که مراجعه کرده اند میگویند ما در فلان بانک آشنا و یا پارتی داریم صبر میکنیم تا اون بانک در لیست بانک ها قرار بگیره و بعد برای ثبت نام می اییم شما چه اشنا داشته باشید و چه نداشته باشید مبلغ ده میلیون تومانی که حق مسلم شما برای هزینه های ازدواج هست بهتان تعلق خواهد گرفت پس در اولین وهله پیشنهاد میشود بانک و شعبی را که در ان حساب دارید و به محل و ادرس سکونتتان است نزدیک است انتخاب نمایید نکته ی دیگه اینکه مبلغ وام حداکثر طی زمان دو ماه بدست زوجین خواهد رسید مشروط بر اینکه پیگیر ثبت نامی که انجام داده اند باشند و تاریخ مراجعه را پشت گوش نیندازند

خب در اینجا مهمترین شرایط را برای دریافت وام از بانک های مسکن |تجارت|پارسیان|ملی|سپه|صادرات|بانک دی|آینده و سامان عبارتند از

   الف - شرایط کلی و عمومی برای وام ازدواج بانک های مسکن |تجارت|پارسیان|ملی|سپه|صادرات|بانک دی|آینده و سامان

           1- دارا بودن  تابعیت کشور جمهوری اسلامی ایران .

           2-  به هر یک از زوجـــین مــبلغ 100 میلیون ریال وام ازدواج تعلق می‌گیرد.

           تبصره 1 :  کلیه شهروندان ایرانی خارج از کشور که گواهی ازدواج آنـها توسط سفارت جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور صادر شده ، قادر به ثبت نام بوده و گواهی ازدواج آنها که ممهور به مهر کنسولگری ایران در کشور مذکور می‌باشد به عنوان سند ازدواج تلقی می‌گردد .

           تبصره 2 :  اقرارنامه ازدواج یا هر مدرک مشابه که در سایر ادیان رسمی توسط مراکز اقلیت‌های دینی در داخل کشور مورد تایید قرار گیرد معادل عقدنامه تلقی گردیده و این متقاضیان نیز قادر به ثبت نام خواهند بود .

           3- دارا بودن کارت ملی ( موقت یا دایم ) و کد پستی محل سکونت متقاضی .

           4- تسهیلات قرض الحسنه ازدواج فقط یکبار (ازدواج اول) به متقاضیان پرداخت می‌شود .

           5- متقاضیان تسهیلات قرض الحسنه ازدواج فقط از تاریخ وقوع عقد تا پایان سال بعد، مهلت ثبت نام جهت استفاده از تسهیلات موصوف را دارند .

    ب - مدارک مورد نیاز

           1- اصل و کپی سند ازدواج .

           2- اصل و کپی کلیه صفحات شناسنامه‌های زوجین .

           3- اصل و کپی شناسنامه‌های ضامنین .
 
           4- اصل و کپی کارت ملی ( موقت یا دایم ) زوجین .

           5- اصل و کپی کارت ملی ( موقت یا دایم ) ضامن .

           6- کد پستی ده رقمی و آدرس کامل محل سکونت زوجین .

           7- کد رهگیری ده رقمی دریافتی از سایت پس از مرحله ثبت نام .

    پ- شرایط ضامنین (یکی از موارد ذیل به تشخیص بانک مربوطه)
 
          تبصره 1 : اعمال شرایط ذیـل منوط به تشخیص مسئول بانک و با تـوجه به سوابق بانکی و اهلیت مشتری تعیین خواهد شد .
    
          1-  چنانـچه متقاضی دریافت تسـهیلات ازدواج ، کارمند رسمی یا پیمانی دولت ، نیروی  نظامی و انتظامی ، نـهـادها و مـوسسات عمومی (نظیر شهرداری‌ و بنیاد ، کمیته امداد ، هـلال احمر) باشد ، ارائه گواهی تـعهد کسر اقساط از  سازمان مربوطه به همراه ارائه فـیش حقوق و       حکم کارگزینی ، و در صورتیکه مانده حقوق نامبرده  کفایت نماید ، نیازی به اخذ ضامن نمی‌باشد .
 
          2- ضمانت یک نفر کارمند رسمی ، پیمانی ، بازنشسته دولت ، نــیروی نظامی و انتظامی ، نـــهـادها و مـوسسات  عمومی (نظیرشهرداری‌ و بنیاد ، کمیته امداد ، هلال احمر) ، کارگر یا کارمند شرکت‌های تولیدی صنعتی بزرگ و فعال ، با ارائـه آخرین فیش حقوقی و حکم کارگزینی و ...

          3- ضمانت یک نفر کاسب دارای پروانه کسب که در زمان اعطای تسهیلات دارای فعالیت اقتصادی دایر باشد .
 
          4- ضمانت یک نفر دارنده حساب جاری فعال و خوش حساب که به تایید و تشخیص شعبه پرداخت کننده رسیده باشد .
 
          5- در مورد متقاضیان تسهیلات در مناطق روستایی ، ضمانت یک نفر ساکن روستا که اهلیت و صلاحیت وی توسط شورای اسلامی روستا تایید شود (ممهور به مهر شورا) .
         
    ج- روش ثبت نام

               کلیه متقاضیان وام ازدواج که واجد شرایط فوق می‌باشند ، ابتدا باید از طریق همین سایت ثبت نـام کرده  و فرم مربوطه را تکمیل نمایند که در صورت موفقیت آمیِز بودن مراحل ثبت نام ، یک کد رهگیری ده رقمی که کاملا محرمانه بوده و مربوط به متقاضی می‌باشد ، به شخص ثبت نام کننده داده می‌شود
 
               متقاضیان موظف هستند جهت اطلاع از وضعیت ثبت نام خود و هـمچنین نام شعبه مربوطه جهت مراجعه برای اخذ وام ازدواج، به همین سایت مراجعه کرده و در صورتیکه شعبه عامل اعطای وام برای متقاضی تعیین شده باشد باید با در دست داشتن مدارک مورد نیاز، ظرف مدت زمانی که از طرف سایت اعلام  می‌گردد ، به شعبه مربوطه مراجعه کرده و نسبت به اتمام مراحل اخذ وام اقدام نمایند . بدیـهی است در صورت عدم مــــراجعه متقاضیان در زمـان تعیین شده ، ثبت نـام آنهاکان لم یکن تلقی می‌گردد .
 
    د- مدت بازپرداخت تسهیلات و کارمزد

          - مدت بازپرداخت تسهیلات 48ماهه با اقساط مساوی بوده و سررسید اولین قسط ، یک ماه پس از پرداخت تسهیلات مزبور می‌باشد .

          - نرخ کارمزد تسهیلات قرض الحسنه ازدواج 4درصد تعیین می‌گردد .

    و- دستور العمل اجرایی پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج ایثارگران

          ماده 1- تسهیلات موضوع این دستور العمل از محل منابع قرض الحسنه بانکهای عامل و به میزان دو برابر تسهیلات قرض الحسنه ازدواج برای افراد عادی پرداخت می شود.

          ماده 2- متقاضی ایثارگری می تواند در سامانه ازدواج ثبت نام نماید که همانند سایر متقاضیان ازدواج، ازدواج اول وی بوده و حداکثر از تاریخ وقوع عقد تا پایان سال بعد نسبت به ثبت نام در سامانه ازدواج اقدام نماید.

          ماده 3- با توجه به ماده (50) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، افراد ایثارگر مشمول، صرفا شامل خود جانبازان، آزادگان و فرزندان آنان و فرزندان شاهد می باشند.

          ماده 4- مدت بازپرداخت تسهیلات موصوف، همانند سایر متقاضیان حداکثر 4 سال (48 ماه) می باشد.

          ماده 5- پرداخت تسهیلات موضوع این دستورالعمل از زمان ابلاغ مصوبه قابل اجرا می باشد.

          ماده 6- رعایت سایر شرایط و ضوابط اعطای تسهیلات قرض الحسنه ازدواج برای این تسهیلات الزامی می باشد.

منبع:ve.cbi.ir

هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...